Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse og indsamle statistik. Ved at bruge Tarp Bageri accepterer du brugen af cookies.

Bageri

Vi gør meget ud af, at kunden kan få den rigtige smagsoplevelse, når de køber brød i Tarp Bageri og har derfor kun friskt brød i butikken. Det er også altid muligt at få et friskbagt franskbrød eller rundstykker, som vi har bagt i vores butiksovn, med hjem til kaffen. Vi bager brød efter de gamle manérer og traditioner og giver dejen de liggetider det skal have, for at opnå den optimale smag og struktur.


Vi gør alt for, at kunderne er glade og tilfredse med bagværket, men skulle De mod forventning være utilfreds, er vi åbne for kritik. I vores sortiment har vi også hver dag friske, varme rugbrød. Disse fås i flere varianter, fra det almindelige uden kerner til den mere grove type. Vi laver alt i bageriet lige fra tærter, flødekager og wienerbrød. Har kunderne specielle ønsker eller behov, kan de henvende sig til vores personale i butikken. Vi kan lave alt!

Udover at lave brød til vores butik, har vi også et stort engros salg. Således leverer vi brød til mange forskellige virksomheder i Esbjerg og omegn. Dette er noget, vi sætter stor pris på, så synes du at lige netop jeres virksomhed trænger til brød fra Tarp Bageri, så  giv os et kald eller skriv en mail, så vi kan få en snak om det.


Læs mere om: Konditori

Om bageriet

Hos Tarp Bageri har vi altid travlt, men aldrig mere end at vi har tid til at betjene dig med et smil.
Læs mere

Drive-in

Som et af de få bagerier i landet tilbyder Tarp Bageri mulighed for køb af bagerbrød i  drive-in.
Læs mere

Kager til festen

Vi kan lave alt lige fra kagemænd til bryllupslagkager og tilpasse det nøjagtigt til dine behov.
Læs mere